Word Vriend van het Stoelenproject

Mariska Majoor

“Ik heb een zwak voor alles dat leeft buiten de gebaande paden en met mijn bedrijf ‘Koekje-uit-Amsterdam’ bewust gekozen voor het ondersteunen van dakloze Amsterdammers. Het Stoelenproject vind ik een super belangrijke ‘no nonsens’ opvangplek waar ik heel graag mijn hulp aan geef.”

Dolshe Gulsen

“Veel respect voor het Stoelenproject! Dat iedereen ongeacht je achtergrond een slaapplek kan krijgen vind ik heel bijzonder. Het koken voor de bezoekers van het Stoelenproject zijn ervaringen die ik nooit meer zal vergeten. Een plek waar men kan komen voor onderdak, rust en een warme maaltijd. Zal het altijd blijven steunen. Hoop jij ook!”

Vanessa Otten Wattimena

“Iedereen verdient een warme maaltijd en een slaapplek. Zo fijn dat het Stoelenproject bestaat voor de dak -en thuisloze ‘Amsterdammers’. Als kok en als mens kan ik dit alleen maar ondersteunen.”

Bar-Restaurant Waterkant

“Waterkant en Het Stoelenproject zijn al lange tijd buren. We kunnen uit de eerste hand ervaren welk broodnodige werk door Het Stoelenproject verricht wordt. En dat is belangrijk werk, wat we niet alleen financieel, maar vooral ook via 'buurmanschap', van harte ondersteunen.”